fjale-per-fjale

Vehbiu Ardian – Fjale per fjale

€18.00

ISBN: 978995635368
Publisher: Cabej
Publication Year: 2017
Number of Pages: 312

Categoria: .

Descrizione prodotto

Ky libër është një përmbledhje me sprova dhe hulumtime linguistike, i cili i drejtohet kryesisht lexuesit jo të specializuar, me interes për kontributet që mund të japë gjuhësia në kulturë. Lexuesit kanë interes të madh për gjuhësinë, sepse kanë interes të madh për gjuhën që flasin dhe që shkruajnë, për gjuhën që formëson dhe deri-diku ua dikton mendimet dhe për gjuhën që i prezanton ndaj të tjerëve, po aq sa, në mos edhe më shumë se status-i, veshja ose shoqëria që mbajnë. Vizitori i rregullt i blogut ‘Peizazhe të fjalës’ do t’i mbajë mend disa nga temat dhe trajtesat e këtij vëllimi, edhe pse ato janë risistemuar nga autori për botimin në print.