na-ishte-dy-here

Rrahmani Qendresa – Na ishte dy here

€8.00

ISBN: 9789928029607
Publisher: Albas
Publication Year: 2017
Number of Pages: 56

Categoria: .

Descrizione prodotto

Na ishte dy herë… një botë magjike dhe e mistershme për vogëlushët. E në këtë botë magjike, personazheve të vërteta u ndërlidhet fati me personazhet e tyre më të dashura vizatimore. Këtë u ofron lexuesve të vegjël libri me përralla “Na ishte dy herë”. Ky botim përmban 5 përralla: Trimi, Lisa dhe peshku i dëshirave, Rroni në kopshtin zoologjik, Një letër për babadimrin, Princesha Zana dhe medaljoni magjik, Drini shkencëtari. Të gjitha përrallat shoqërohen me ilustrime plot ngjyra, që e bëjnë mjaft të këndshëm leximin.