bukuroshja-e-fjetur

Bukuroshja e fjetur

€6.00

ISBN: 7881197924
Publisher: Aeditions
Publication Year: 2004

Categoria: . Etichetta .

Descrizione prodotto

Bilingue albanese – italiano

Përrallat më të dashura të fëmijëve prej shumë gjeneratash. Gjithashtu, përrallat janë të ilustruara shumë bukur me foto ngjyrëplotë dhe gërma të mëdha që e bën leximin e tyre më të këndshëm dhe interesant.