telashet-e-familjes-grant

Ardagh Philip – Telashet e familjes Grant

€14.00

ISBN: 9789928002006
Publisher: Bota Shqiptare
Publication Year: 2017
Number of Pages: 264

Esaurito

Categoria: .

Descrizione prodotto

The Grunts in Trouble

The Grunts are a deliciously disgusting duo. They live in a caravan made from the remains of an ice-cream truck, and old coffee machine and a garden shed. Sunny, their long-suffering son, does his best to keep the pair on the road and out of trouble.

Njihuni me zotin dhe zonjën Grant. Oh, jepini. Ata nuk janë edhe aq të këqij. Jo, në të vërtetë, janë. Madje, ndoshta edhe më të këqij nga sa kujtoni. Por Sani, njëfarësoj djali i tyre, është në rregull. Ata e vodhën nga një litar teshash kur ishte foshnjë. Atë e kishin varur nga veshët, çka mund të shpjegohej pse i ka aq llapushë (por jo pse i ka flokët si drizë e që nuk shtrohen kurrë edhe po t’u hedhësh ngjitës a t’i mbash të ngjeshur pas kokës me rrip). Rrini edhe ca përqark dhe do të takoni zotin Madhi të shtëpisë Madhi, Leri Voglin që e urren pa masë Madhin, Mimin, djalin që lustron këpucët në shtëpinë Madhi (oh-oh, ajo është vajzë) dhe… Hëm, duhet të lexoni librin që ta zbuloni. Por, do të përmendja edhe ato bletët. Mos thoni se nuk ju paralajmërova për bletët!