diktatori-ne-kryq

Meksi Mira – Diktatori ne kryq

€15.00

Shtëpia Botuese Onufri
Fletët 278
ISBN 9789928261960
Viti i botimit 2019

Categoria: .

Descrizione prodotto

Me një penë mjeshtërore dhe me detaje nga më fantastiket, Mira Meksi ka ndërtuar prototipin e Diktatorit të Luftës së Ftohtë dhe Vetminë e tmerrshme të pushtetit absolut. Satira, ironia e thellë, thrilleri, suspensi policesk dhe rrëfimi magjik kanë mbrujtur lëndën e mrekullueshme të këtij romani me dramacitet të lartë.