a-di-te-fershellesh-johana

Stark Ulf – A di te fershellesh Joahana?

€13.00

9789928217400
Publisher: Dituria
Publication Year: 2017
Number of Pages: 52

Esaurito

Categoria: .

Descrizione prodotto

“A di të fërshëllesh, Johana?” është historia e veçantë e djaloshit Berra, i cili nuk ka gjysh dhe krejt papritur vendos të shkojë një ditë në shtëpinë e të moshuarve, së bashku me shokun e pandarë, Ulfin. Aty takon Nilsin, gjyshin ideal, dhe që të tre bëhen miq të ngushtë. Me ilustrime të jashtëzakonshme nga Anna Höglund, “A di të fërshëllesh, Johana?” është një libër interesant e prekës, klasik në shumë vende, një dëshmi e lidhjes mes brezit të ri dhe brezit të vjetër.