djaloshi-i-brumbujve

Leonard M.G. – Djaloshi i Brumbujve

€17.00

Beetle Boy

9789928219404
Publisher: Botart
Publication Year: 2017
Number of Pages: 330

Categoria: .

Descrizione prodotto

Darkusi nuk mund t’u besojë syve kur sheh një insekt të stërmadh të bjerë nga këmba e pantallonave të një komshiu të ri e të tmerrshëm. Ai është një brumbull gjigant dhe duket sikur kërkon të komunikojë.
Por, si mund të jetë një djalosh shok me një brumbull? Çfarë lidhje ka brumbulli me zhdukjen e babait të tij e me shfaqjen e Lukrecia Katërit, një grua që adhuron bizhuteritë e frikshmë?