IMG_20200504_0001

Gogu Edi – Flutura gazplote

€7.00

ISBN: 9789928216809
Publisher: Botimet Living
Publication Year: 2019
Number of Pages: 24

Descrizione prodotto

“Flutura gazplotë” sjell për të vegjlit historinë e magjishme të një larve të vogël, që do të ketë shoqe, por e refuzojnë, sepse u duket e shëmtuar. Ajo mbështillet nga një krizalidë dhe kur vjen koha për të dalë prej saj, të gjithë mahniten nga bukuria dhe ngjyrat e saj të larmishme.