historia-e-vajzes-se-humbur

Ferrante Elena – Historia e vajzës së humbur

€18.00

Storia della bambina perduta
9789928248923
Pegi

Categoria: .

Descrizione prodotto

“Historia e vajzës së humbur” është vëllimi i katërt dhe i fundit i “Mikeshës gjeniale”, sagës që e ngriti autoren në shkallën e një prej shkrimtareve më të mira në botë. Prandaj Guardian shkruan për këtë sage: “Kurrë më pare s’është botuar diçka e tillë”