olivia-ian-falconer

Falconer Ian – Olivia

€13.00

Olivia
Pegi 2015
pagine 30
ISBN: 978-9928-200-29-7

Descrizione prodotto

Ejani, ejani të festojmë të gjithë për këtë debutim të jashtëzakonshëm të Ian Falconer – it dhe derrkuckës së tij të paharrueshme.

Olivia ama i vestiti, il mare e i musei. Ama le canzoni, i quadri e prima di dormire vuole leggere un sacco di libri… Età di lettura: da 3 anni