ariela-dhe-aurora-princeshat-e-vjeshtes

Ariela dhe Aurora

€6.00

ISBN: 2401197901
Publisher: Aeditions
Publication Year: 2006

Categoria: . Etichetta .

Descrizione prodotto

Princeshat e vjeshtes

bilingue albanese – italiano

Përrallat më të dashura të fëmijëve prej shumë gjeneratash. Gjithashtu, përrallat janë të ilustruara shumë bukur me foto ngjyrëplotë dhe gërma të mëdha që e bën leximin e tyre më të këndshëm dhe interesant.