hobit

Tolkien J.r.r. – Hobit

€14.00

ISBN: 9994364189
Publisher: Idk
Publication Year: 2015
Number of Pages: 372

Categoria: .

Descrizione prodotto

I konsideruar një ndër kryeveprat e letërsisë botërore për fëmijë, por dhe si një libër që mund të lexohet fare mirë dhe nga të rriturit. BBC e përfshin ndër 100 veprat më të mira të letërsisë botërore të shekullit të XX. Një ndër librat më të shitur të të gjitha kohërave – deri në 100 milion kopje. Një nga librat që ka ndikuar më shumë brezin tonë. – The Times