9789995612399

Sini Tatjana – 36 shkronjat

€7.00

Elve 2010
pagine 88
9789995612399

Esaurito

Descrizione prodotto

“36 shkronjat” është një libër dhe fletore pune së bashku ku fëmija do të mësojë si t’i lexojë dhe si t’i shkruajë shkronjat. Kështu, ai do të përgatitet për klasën e parë.