ne-ferme

Ne ferme

€15.00

Autori Vari – rilegato
9789928287366
Publisher: Aeditions
Publication Year: 2020
Number of Pages: 10

Esaurito

Categoria: .

Descrizione prodotto

Thirrje të gjithë Zbuluesve të Vegjël!
Ejani të hipim në një traktor e të bredhim nëpër fermë për të parë kafshët, bimët e arave dhe makineritë e ndryshme. Hapni dritaret
për t’u njohur me të fshehtat e stinëve dhe
me punët e fermerit. Ky libër është një udhëzues i dobishëm për jetën në fermë.