naten-e-mire-naten-e-mire-kantieri-ne-erresire

Naten e mire

€14.00

Che forza, il cantiere!
9789928286314
Publisher: Botart
Publication Year: 2019
Number of Pages: 32

Categoria: .

Descrizione prodotto

Poshtë në kantierin e madh të ndërtimit punojnë kamionët e fuqishëm të ngarkim-shkarkimit. Por tani erdhi ora që ata të thonë “Natën e mirë!”. Edhe më të rrëmujshmit dhe energjikët, me të lexuar këtë përrallëz, do të duan t’i fikin motorët e të pushojnë rrotat e tyre. Natën e mirë, kantieri në errësirë! Me ilustrimet argëtuese e plot jetë të artistit të suksesshëm Tom Liktenhelld dhe rimat e ëmbla me të cilat prezantohet për herë të parë autorja Sheri Daski Rinker, ky libër padyshim që do të jetë shoqëruesi më i mirë i kohës së gjumit për të gjithë ata fëmijë që i kanë shumë për zemër kamionët.

Una divertente storia in rima per conoscere tanti mezzi da lavoro e capire l’importanza del gioco di squadra
La mattina, nel grande cantiere, le macchine si svegliano al primo chiarore. Non vedono l’ora di cominciare, c’è una nuova impresa da realizzare!