f5c229375a8e0839629ce68f54a45b10

Markarian Anisa – 15 ditë prilli

€19.00

ISBN: 9789995635497
Pages: 384
Published: 26.04.2019
Language: Albanian
Genre: Novel

Categoria: .

Descrizione prodotto

Romani rrëfen ngjarje të një kohe që duket si e pakohë, por që i referohet qartë kohës së një sistemi totalitar, siç ishte Shqipëria e një të shkuare të afërt: nëpërmjet elementeve bashkëkohore përfshirë nga autorja vendngjarja mund të ishte Shqipëria, po edhe cilido vend tjetër i një kohe të përjetshme, ku e tashmja dhe e shkuara bashkëjetojnë e përsëriten fatalisht.