olivia-dhe-princeshat-perrallore

Falconer Ian – Olivia dhe Princeshat perrallore

€10.00

ISBN: 9789928228314
Publisher: Pegi
Publication Year: 2016
Number of Pages: 40

Descrizione prodotto

Për lexuesit e vegjë vijnë historitë gazmore të një derrkuceje të vogël me emrin “Olivia”. Për fëmijët e moshës 3-6 vjeç.