olivia-dhe-kukulla-e-saj

Falconer Ian – Olivia Dhe Kukulla E Saj

€9.00

ISBN: 9789928248473
Publisher: Pegi
Publication Year: 2017
Number of Pages: 40

Esaurito

Descrizione prodotto

Për lexuesit e vegjë vijnë historitë gazmore të një derrkuceje të vogël me emrin “Olivia”. Për fëmijët e moshës 3-6 vjeç.