9789928175410

Dones Elvira – I love Tom Hanks

€14.00

Pegi 2014
pagine 264
ISBN: 978-9928-175-41-0

Categoria: .

Descrizione prodotto

Autorja e mirënjohur e romanit “Yjet nuk vishen kështu” sjell në një ribotim një përmbledhje tregimesh të përkufizuara nga vetë ajo si “përralla moderne”. Këto tregime na zbulojnë dhimbjet e një të kaluare të errët, të cilën shqiptarët e përballojnë me ironinë dhe durimin e një të dënuari të pashpresë.