mortina-dhe-shoku-i-saj-fantazme

Cantini Barbara – Mortina dhe shoku i saj fantazme

€13.00

Mortina e l’amico fantasma
9789928217868
Publisher: Dituria
Publication Year: 2018
Number of Pages: 46

Esaurito

Categoria: .

Descrizione prodotto

Kush është fantazma misterioze që përpiqet të hyjë në Vilën e rrënuar pikërisht në prag të festës së Vitit të Ri Antik? Së bashku me Rrodhen, zagarin besnik, Mortina kërkon ta ndihmojë, që të marrë vesh nga vjen shoku i ri, kaq i zbehtë! Ajo do të zhytet në një hetim argëtues, që do t’ju bëjë t’ju rrahë zemra fort… Mortina, një seri librash me sukses ndërkombëtar, botuar në njëzet e tre gjuhë. Kthimi i vajzës zombi më qesharake në botë, për kënaqësinë e të gjithë fëmijëve!

Chi è il misterioso bambino fantasma che tenta di entrare a Villa Decadente alla vigilia della tenebrosa festa di Capodanno Trapassato? Insieme a Mesto, il suo fedele levriero albino, Mortina cerca ogni dettaglio utile a scoprire da dove arrivi il loro nuovo, spettrale amico, in una spassosa indagine che le farà battere il cuore. Età di lettura: da 6 anni.